...TÖBB MINT 25 ÉVE IRÁNYADÓ A FITNESZBEN

Kosár
Összehasonlítás
LÁTOGASSON EL
SZAKÜZLETEINKBE!

OTTHONI FITNESZGÉP SZAKÜZLET

1085 BUDAPEST, JÓZSEF KÖRÚT 83.
TEL: +36 1 267 4921, +36 1 318 7159

KETTLER FITNESZGÉP SZAKÜZLET

1173 BUDAPEST, CSOMAFALVA UTCA 2. A/33-34.
TEL: +36 1 426 1126

PROFESSZIONÁLIS FITNESZGÉP BEMUTATÓTEREM

1173 BUDAPEST, CSOMAFALVA UTCA 2. A/35.
TEL: +36 1 200 4451

Matrix

Amikor a Matrix gépeket választja, nem csupán a világ legkiválóbb fitneszgépeit kapja. Olyan partnerrel lesz gazdagabb, akire mindig számíthat a létesítmény megnyitásától kezdve minden nap. Nincs olyan terület, illetve részlet, amit a szoros együttműködés eredményeként nem lehetne fejleszteni és még sikeresebbé tenni.

A Matrix segít megvalósítani az elképzeléseit és életre kelteni a létesítményét az első gondolatoktól a megnyitóig, és igény esetén még azon is túl. Megoldást kínál a beruházás optimalizálására és technikai vívmányaival támogatja a gazdaságos üzemeltetés folyamatait. A minőség nem ígéret a Matrix fitneszgépei vonatkozásában. Minden részletükben annak megfelelően lettek megtervezve, hogy az iparág legalacsonyabb fenntartási költségeivel rendelkezzenek.

A létesítmény tulajdonosok céljaik elérésében mindig számíthatnak a Matrix támogatására. Az elképzeléseknek megfelelő ideális eszköz kombináció kialakítása csak a kezdet. A fejlesztések és bővítések támogatása alapvető a Matrix-szal folytatott együttműködés során.

Erős. Okos. Csodálatos. Nem csupán egy szlogen, hanem a Matrix átfogó ígérete, ami a minőség megnyilvánulását fejezi ki minden egyes termékben. A csúcsminőségű és kiemelkedően tartós Matrix termékek olyan erősek, mint az elkötelezettség, amellyel a vállalat a partnereihez viszonyul. Ez az erő és elkötelezettség jelenti a siker stabil alapjait és tette a Matrix-ot a világ egyik vezető és leggyorsabban növekvő professzionális fitneszgép gyártójává.

A létesítmény üzemeltetők és felhasználók igényeinek figyelembevételével kifejlesztett jövőbe mutató termékek intelligens megoldásaikkal újradefiniálják a felhasználói élményt és fokozzák az üzemeltetők elégedettségét. A Matrix fitneszgépei egyaránt vonzóak a kezdők és a fitnesz elhivatottjai számára. Kivétel nélkül minden eszköz egyszerűen használatba vehető, használatra ösztönzően vonzó és élvezet rajta edzeni. A díjnyertes esztétikum és a részletekre fordított hihetetlen figyelem ötvözése az iparágat meghatározó új termékek születésében nyilvánul meg.

Az egyszerűen használható integrált technológiai megoldások kiemelik a létesítményét a versenytársak közül. A Matrix folyamatosan bővülő termékkínálatával arra ösztönzi a vendégeket, hogy újra és újra visszajöjjenek, segítséget nyújt a felhasználói célok hatékonyabb elérésében és biztosítja a befektetések megtérülését.

Írjon nekünk

Előrendelés

A fitness-index.hu sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében.