...Több mint 25 éve irányadó a fitneszben

LÁTOGASSON EL
SZAKÜZLETEINKBE!

OTTHONI FITNESZGÉP SZAKÜZLET

1085 BUDAPEST, JÓZSEF KÖRÚT 83.
TEL: +36 1 267 4921, +36 1 318 7159

KETTLER FITNESZGÉP BEMUTATÓTEREM

1173 BUDAPEST, CSOMAFALVA UTCA 2. A/33-34.
TEL: +36 1 426 1126

PROFESSZIONÁLIS FITNESZGÉP BEMUTATÓTEREM

1173 BUDAPEST, CSOMAFALVA UTCA 2. A/35.
TEL: +36 1 200 4451

Kérdése van?

Tel: +36 1 200 4451, +36 1 267 4921

Telefonon kollégáink H-P: 10:00-18:00 óra között fogadják hívását.

Kérdése van?

Tel: +36 1 200 4451, +36 1 267 4921

Telefonon kollégáink H-P: 10:00-18:00 óra között fogadják hívását.

Futópad

Szeretné, ha a futás örömeit otthonában, az időjárási körülményektől függetlenül élvezhetné? Ezt az élményt nyújtja Önnek webáruházunk futópad kínálata. Ideális választást jelentenek sétáláshoz, kocogáshoz vagy futáshoz. Gondolt már arra, hogy a gyaloglás és futás az edzés legtermészetesebb módja?

Gyaloglással általános fizikai erőnlétét, fittségét garantálhatja, míg a futás hatékonyan optimalizálja a test energia-felhasználását. Az általunk kínált minden futógép intelligens edzéslehetőséget nyújtanak akkor is, ha állóképességét kívánja javítani, vagy ha a maratoni táv lefutására készül. Futópadjaink biztonságosak, eredményes edzést biztosítanak és programozásuk is egyszerű. Többségük összecsukható vázszerkezettel rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy az otthonában kis helyen tárolható, ugyanakkor ergonómikus kialakítású futópadon edzhessen. Ne kössön kompromisszumot a funkcionalitás és a minőség vonatkozásában! Olvassa el a lenti tájékoztatónkat a különböző futópadok tulajdonságairól vagy keressen fel minket és szakképzett futópad eladó kollégánk minden kérdésére válaszol.

Kínálatunkban az otthoni használatra gyártott olcsó futópad mellett megtalálja a kifejezetten nagy igénybe vételre tervezett professzionális futópadokat is. Futópad árak érdeklik? Professzionális gépeink típustól és mennyiségtől függően egyedi áron kerülnek értékesítésre, ezért az ilyen típusú futópad árak felől érdeklődjön telefonon vagy e-mailben, és kollégáink elkészítik az aktuálisan legkedvezőbb, személyre szabott ajánlatot.

A sok eladó futópad mellett milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a választásnál?

1. Motor: Lóerő (LE) és maximális sebesség
Egy erősebb motor nyugodtabban, kiegyensúlyozottabban működik azonos sebesség mellett, mint egy gyengébb. A megengedett legnagyobb felhasználói súly a motor teljesítményétől függ, ezért mindig figyeljen arra, hogy a testsúlyának megfelelő motorteljesítményű futópadot válasszon. Ha a sebesség a döntő szempont, ügyeljen arra, hogy bőven hagyjon magának fejlődési lehetőséget a gépnél megadott maximális sebesség eléréséig.

2. Futófelület nagysága
Nagyobb futófelülettel növekszik az edzés komfortja és a lépés biztonsága. Minél nagyobb a sebesség- és dőlésszög-változás, és minél magasabb a felhasználó (ezzel együtt nagyobb a lépéstávolsága), annál nagyobb futófelület ajánlatos.

3. Rugalmasság
A gerinc-, hát- vagy térdbántalmakkal küszködők, valamint a túlsúlyosak számára létfontosságú jelentősége van a rázkódást és ütést jól csillapító, illetve azt elnyelő futófelületnek. Kínálatunkban olyan futógép is található, melyeknél a felfüggesztés rugózik és ezáltal ezek a futópadok teljesen ízületkímélő futófelülettel rendelkeznek. Egyes modellek pedig már speciális kialakítású (ortopéd) futószalaggal rendelkeznek, jobban hozzájárul az ízületek védelméhez.

4. Elektronikus ill. manuális dőlésszög-beállítás
Manuális dőlésszög állítású futópadoknál a dőlésszöget csak a futópad elindítása előtt, manuálisan lehet beállítani. Elektronikus dőlésszög-beállításnál az edzés során egy gombnyomással lehet változtatni a dőlésszöget, így futógéptől függően, akár 10-15%-os emelkedőn történő futás is lehetséges.

5. Edzésprogramok
Bizonyos modelleknél lehetőség van arra, hogy a terhelést – vagyis a sebességet és a dőlésszöget – a felhasználónak nem manuálisan kell szabályozni, hanem azt a kiválasztott program profiljának megfelelően a készülék automatikusan változtatja azt. Az edzésprogramok sokoldalúságot biztosítanak az edzés során, ezáltal növelik a motivációt. Néhány modell még a felhasználó saját edzésprogramját – a felhasználó által szerkesztett edzésprogramot – is tárolni tudja.

6. Pulzusszám alapján szabályozott edzésprogramok
A pulzusszám mérése történhet szenzoros kézi pulzusmérő rendszerrel, ahol a pulzusmérő érzékelőit mindkét kézzel megfogva néhány másodperc után tájékoztató információt kap a felhasználó a pillanatnyi pulzusának alakulásáról. A mellöves pulzusmérő esetében a mellkasra elasztikus pánttal felerősített pulzus jeladó segítségével lehet EKG pontosságú tájékoztatáshoz jutni a pulzus folyamatos alakulásáról, méghozzá oly módon, hogy nincs közvetlen fizikai kapcsolat a futópad pulzusmérő érzékelőjével, hanem a mellkasra szerelt jeladó rádió frekvencián továbbított jelét érzékeli a futópad komputere.

Pulzusszám alapján szabályozott edzésprogrammal rendelkező modelleknél a korhoz, nemhez, magassághoz, testsúlyhoz és bizonyos edzési célokhoz (például teljesítménynövelő edzéshez, zsírégetéshez, stb.) alkalmazkodóan a készülék komputere meghatározza a felhasználó számára leginkább megfelelő pulzusértéket, illetve pulzustartományt.

7. Összecsukható vagy nem összecsukható futógép
Egy összecsukható futópad egyetlen mozdulattal, könnyedén függőleges helyzetbe állítható és ezáltal a tárolási helyigény jelentős mértékben csökkenthető, valamint a készülék mozgatása egyszerűbben és könnyebben kivitelezhető.

Bármilyen igénye is legyen, akár olcsó futópad, akár professzionális futógép, kínálatunkban megtalálja az Önnek megfelelőt!

Árszűrő

- Ft

Részletes szűrő

Motor
Sebesség
Dőlésszög
Futófelület
Max terhelhetőség
Garancia
Felhasználási környezet
Hatásfok az emberi szervezetre
Keringési rendszer
Magas
Szív
Közepes
Zsírégetés
Magas
Izomtömeg növelés
Közepes
Izomerő fejlesztés
Alacsony
Leginkább igénybe vett izomcsoportok

Láb

Mell

Hát

Váll

Kar

Has

Árszűrő

Árszűrő - slider
199 900Ft2 399 900Ft

Részletes szűrő

Motor
Sebesség
Dőlésszög
Futófelület
Max terhelhetőség
Garancia
Felhasználási környezet
Hatásfok az emberi szervezetre
Keringési rendszer
Magas
Szív
Közepes
Zsírégetés
Magas
Izomtömeg növelés
Közepes
Izomerő fejlesztés
Alacsony
Leginkább igénybe vett izomcsoportok

Láb

Mell

Hát

Váll

Kar

Has