Fizetés és szállítás

Fizetés

 

 1. Fizetési lehetőségek:
 • Utánvét: készpénzzel a futárnak vagy személyes átvétel esetén készpénzzel a szaküzleteinkben.
 • Bankkártyás fizetés (CIB bank): megredelés utolsó lépéseként adja meg bankkártya adatait az azonnali fizetéshez.
 • Banki átutalás: Rendelés leadása után kollégáink emailben küldik a rendeléshez tartozó számlát az Ön által megadott email címre. A számlán feltüntetett összeget küldje el a feltüntetett bankszámlára és tüntesse fel a közleményben a számla sorszámát. A termékeket az összeg kiegyenlítése után tudjuk küldeni.

 

 1. Szállítási díjak

   

  A fitness-index.hu webáruházban rendelt és 50 000 Ft értéket meghaladó termékeket az ország egész területén díjmentesen futárszolgálattal házhoz szállítjuk.

  A webáruházban rendelt és 50 000 Ft értéket nem meghaladó termékeket az ország egész területén 2490 Ft-ért futárszolgálattal szállítjuk házhoz.

  Amennyiben összeszerelést is kér a géphez, azt kizárólag Budapesten tudjuk vállalni összeszerelési díj ellenében. Ebben az esetben saját kollégáink szállítják ki a megrendelt gépeket. A lifttel nem szállítható termékek esetén, valamint a lifttel nem rendelkező társasházak, lakások esetén emeletenként 2000 Ft-ot számítunk fel.

 1. Összeszerelés

   

  A fitness-index.hu webshopban rendelt fitneszgépek összeszerelését kizárólag Budapesten tudjuk vállalni kérésre. Az összeszerelés díjáról érdeklődjön kollégáinknál.

Szállítás

Vállalt szállítási határidő:

A megrendelt termékeket 2-5 munkanapon belül házhoz szállíttatjuk futárszolgálattal. A kiszállítást nem a mi cégünk, hanem megbízott futárcég végzi. A futárcég kapacitása miatt a szállítási idő megnövekedhet.

Szerződött futárszolgálati partnereink elérhetősége:

24H futár


Megjegyzés:
A csomagszámot és a fuvarlevélszámot cégünk munkatársaitól tudja elkérni az alábbi elérhetőségeken:
Email: info@pan-trade.hu
Telefonszám: +36 (1) 267 4921
Kiszállítás saját kollégáink által:


Amennyiben összeszerelést is kér a géphez, azt kizárólag Budapesten tudjuk vállalni összeszerelési díj ellenében. Ebben az esetben saját kollégáink szállítják ki a megrendelt gépeket és telefonos időpontegyeztetés előzi meg a kiszállítást. Ebben az esetben nem tudunk meghatározni fix szállítási határidőt, a közös időpontegyeztetés határozza meg a vállaltszállítási időt.