Több, mint 25 éve irányadó a fitneszben –  Látogasson el szaküzleteinkbe

OTTHONI FITNESZGÉP SZAKÜZLET
1085 BUDAPEST, JÓZSEF KÖRÚT 83.
TEL.: +36 1 267 4921, +36 1 318 7159

Kettler fitneszgép szaküzlet
1173 Budapest, Csomafalva utca 2. A/33-34. Tel.: +36 1 426 1126

PROFESSZIONÁLIS FITNESZGÉP BEMUTATÓTEREM
1173 BUDAPEST, PESTI ÚT 237. A/35.
TEL.: +36 1 426 1126

Fizetés és szállítás

Fizetés

 1. Fizetési lehetőségek:
 • Utánvét: készpénzzel a futárnak vagy személyes átvétel esetén készpénzzel a szaküzleteinkben.
 • Bankkártyás fizetés (CIB bank): megredelés utolsó lépéseként adja meg bankkártya adatait az azonnali fizetéshez.
 • Banki átutalás: Rendelés leadása után kollégáink emailben küldik a rendeléshez tartozó számlát az Ön által megadott email címre. A számlán feltüntetett összeget küldje el a feltüntetett bankszámlára és tüntesse fel a közleményben a számla sorszámát. A termékeket az összeg kiegyenlítése után tudjuk küldeni.

 

 1. Szállítási díjak

  A fitness-index.hu webáruházban rendelt és 50 000 Ft értéket meghaladó termékeket az ország egész területén díjmentesen futárszolgálattal házhoz szállítjuk.

  A webáruházban rendelt és 50 000 Ft értéket nem meghaladó termékeket az ország egész területén 2490 Ft-ért futárszolgálattal szállítjuk házhoz.

  Amennyiben összeszerelést is kér a géphez, azt kizárólag Budapesten tudjuk vállalni összeszerelési díj ellenében. Ebben az esetben saját kollégáink szállítják ki a megrendelt gépeket. A lifttel nem szállítható termékek esetén, valamint a lifttel nem rendelkező társasházak, lakások esetén emeletenként 1000 Ft-ot számítunk fel.

 1. Összeszerelés

  A fitness-index.hu webshopban rendelt fitneszgépek összeszerelését kizárólag Budapesten tudjuk vállalni kérésre. Az összeszerelés díjáról érdeklődjön kollégáinknál.

Szállítás

Vállalt szállítási határidő:

A megrendelt termékeket 2-4 munkanapon belül házhoz szállíttatjuk futárszolgálattal. A kiszállítást nem a mi cégünk, hanem megbízott futárcég végzi (24H Futár). A futárcégek kapacitása miatt a szállítási idő egyes időszakokban (például Black Friday, Karácsony) megnövekedhet.

Szerződött futárszolgálati partnerünk elérhetősége:

24H Futár

24H Parcel Zrt.1106 Budapest, Fehér út 10.

Telefonszám: +36 20 224 2424

Email cím: [email protected]

Weboldal: https://24hfutar.hu/

Kiszállítás saját kollégáink által:

Amennyiben összeszerelést is kér a géphez, azt kizárólag Budapesten tudjuk vállalni összeszerelési díj ellenében. Ebben az esetben saját kollégáink szállítják ki a megrendelt gépeket és telefonos időpontegyeztetés előzi meg a kiszállítást. Ebben az esetben nem tudunk meghatározni fix szállítási határidőt, a közös időpont egyeztetés határozza meg a vállalt szállítási időt.

Írjon nekünk

Előrendelés

A fitness-index.hu sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében.