...TÖBB MINT 25 ÉVE IRÁNYADÓ A FITNESZBEN

Kosár
Összehasonlítás
LÁTOGASSON EL
SZAKÜZLETEINKBE!

OTTHONI FITNESZGÉP SZAKÜZLET

1085 BUDAPEST, JÓZSEF KÖRÚT 83.
TEL: +36 1 267 4921, +36 1 318 7159

KETTLER FITNESZGÉP SZAKÜZLET

1173 BUDAPEST, CSOMAFALVA UTCA 2. A/33-34.
TEL: +36 1 426 1126

PROFESSZIONÁLIS FITNESZGÉP BEMUTATÓTEREM

1173 BUDAPEST, CSOMAFALVA UTCA 2. A/35.
TEL: +36 1 200 4451

Robust

A Robust termékei a fitnesz gépek nagyágyúi, és ezt akár szó szerint is vehetjük, robosztus megjelenésükkel, masszív felépítésükkel és hosszú éveken át biztosított stabil működésükkel ugyanis nagy tekintélyt szereztek már maguknak ezen a piacon – legyen szó futópadról, szobakerékpárról, ellipszis trénerről, vagy éppen az erőgépek széles palettájáról. A fitnesz rajongói világszerte lelkesednek a Robust termékekért, ami persze nem csoda. Az extra minőségű, masszív anyagokból, speciális technikákkal összeszerelt Robust fitneszgépek kiemelkednek megbízhatóságukkal és stabilitásukkal. Ráadásul azokat is sikerrel hódítják meg, akiknek számít a külső: a Robust gépeivel legigényesebb dizájnokat kapjuk, legyen kedvencük akár a sportos, futurisztikus, vagy éppen a klasszikus irányvonal.

A Robust fitneszgépei persze nemcsak a külsőről szólnak, hanem a maximális edzéskomfort is elvárható tőlük, ráadásul a fejlesztők a felhasználók véleményét, visszajelzéseit is beépítik a fitneszgépekbe, amelyek így képesek megadni a tökéletes edzésélményt és a maximális komfortfokozatot. A Robust gépek másik nagy előnye a legszélesebb rétegek számára is elérhető árfekvés, amely lehetővé teszi, hogy minél többen élvezzhessék otthonukban is a mozgás örömét.

Írjon nekünk

Előrendelés

A fitness-index.hu sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében.