...TÖBB MINT 25 ÉVE IRÁNYADÓ A FITNESZBEN

Kosár
Összehasonlítás
LÁTOGASSON EL
SZAKÜZLETEINKBE!

OTTHONI FITNESZGÉP SZAKÜZLET

1085 BUDAPEST, JÓZSEF KÖRÚT 83.
TEL: +36 1 267 4921, +36 1 318 7159

KETTLER FITNESZGÉP SZAKÜZLET

1173 BUDAPEST, CSOMAFALVA UTCA 2. A/33-34.
TEL: +36 1 426 1126

PROFESSZIONÁLIS FITNESZGÉP BEMUTATÓTEREM

1173 BUDAPEST, CSOMAFALVA UTCA 2. A/35.
TEL: +36 1 200 4451

Platinum by Tunturi

A felhasználók már nemcsak otthon vagy egy fitneszteremben, hanem sokkal több lehetőség közül választva szeretnék élvezni az edzés örömeit. A Tunturi leginkább ezekre a területekre fejlesztette ki a Platinum PRO termékcsaládot, amely egy teljes és lenyűgöző professzionális felhasználású fitneszgép kollekciót takar. A vendégei, ügyfelei vagy alkalmazottai számára felejthetetlen élményt kínálhat a Platinum PRO fitneszgépek segítségével, amelyek a következő területek mindegyikén tökéletes megoldást jelentenek:

Hotelek és wellness szállodák: A Platinum PRO szívesen látott vendég a szállodákban és wellness hotelekben, mert stílusos és növeli a luxust. Nem igényel magyarázatot és a vendégek élvezhetik az edzés örömeit a tartózkodásuk alatt.

Vállalati és irodaházi edzőtermek: Nagyobb termelékenység, alacsonyabb egészségügyi költségek, kevesebb betegszabadság és magasabb fokú alkalmazotti elégedettség és jobb morál. Ezek a Tunturi PRO előnyei vállalati környezetben.

Fizioterápiás és rehabilitációs központok: Közel 50 év fizioterápiás és orvosi rehabilitációs tapasztalattal a Platinum PRO elhozza a tökéletes funkcionalitást az egyszerű használhatóság nélkülözhetetlen összetevőivel, a lehető legegyenletesebb mozgást és a pulzus kontrollált edzést. Mindez ergonómiával és komforttal párosul, ami ideálissá teszi rehabilitációs célokhoz.

Kórházak és egészségügyi intézmények: A Platinum PRO professzionális fitneszgépei kiegészítik a fekvőbeteg, valamint járóbeteg ellátást, támogatva az orvosi központok, klinikák és más egészségügyi intézmények igényeit.

Iskolák és egyetemek: Az elhízás elleni küzdelem fiatalkorban kezdődik, ezért egyre több iskola kínál olyan programokat, aminek részét képezi a fitnesz. A Platinum PRO robosztus és erős felépítésének köszönhetően ebben a környezetben is tökéletesen megállja a helyét.

Professzionális és magán személyi edzőtermek: A legváltozatosabb felhasználási szegmensek mellett a Platinum PRO gépek a klasszikus területen is megtalálhatók. Gyakran használják sportegyesületekben, ahol nagy igénybevételnek vannak kitéve, vagy akár exkluzív, otthoni fitnesztermekben, illetve luxusjachtokon lenyűgöző formatervezésüknek köszönhetően.

A Tunturi Platinum PRO gépeket a formatervezés és technológia aspektusának figyelembevételével alkották meg, ami olyan eszközöket eredményezett, amelyek tökéletesen illeszkednek bármilyen felhasználási környezetbe. A Platinum PRO néhány megkülönböztető sajátossága a következő:

Lenyűgöző formatervezés exkluzív megjelenéssel;

Környezetbarát, alacsony energiafogyasztás és könnyű karbantartás;

Biztonságos, egyszerű és komfortos edzés;

Több nyelvi opció;

Robosztus és erős konstrukció, könnyen tisztítható magasfényű végekkel és krómozott elemekkel;

Könnyű használhatóság szakértői segítség nélkül.

A Tunturi Platinum PRO fitneszgépek által nyújtott sokoldalú felhasználhatóság biztonságossá teszi a befektetését. Tapasztalja meg és próbálja ki a Platinum PRO gépei által nyújtott szinte korlátlan lehetőségeket a tökéletes cardio és erőedzés eléréséhez!

Írjon nekünk

Előrendelés

A fitness-index.hu sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében.