Tunturi Training App
Ingyenes edzés applikáció mindenkinek

Tunturi Training App

Fejlődj és tedd változatossá az edzéseidet a Tunturi Training App ingyenes applikációval! Tunturi fitneszcenter, erőgép vagy eszköz büszke tulajdonosa vagy? Most új lendülettel vághatsz bele az otthoni edzésekbe az ingyenes Tunturi Training App applikációval.

Ingyenesen letölthető edzés applikáció

A Tunturi Training App egy edzés applikáció, mely mindenki számára elérhető és könnyedén használható. Nem számít, hogy kezdő vagy haladó vagy, a Tunturi Training App minden edzettségi szinthez biztosít gyakorlatokat és edzéseket.

Fogyni szeretnél? Izomépítés a célod? Esetleg szinten szeretnéd tartani az edzettségi állapotodat? Állítsd be az applikációba a célodat és annak megfelelően kapsz rendszeres támogatást, tippet és edzés javaslatokat az applikációban.

 

Tunturi edzőgépek és eszközök

Tunturi fitneszgépet, erőgép vagy fitnesz kiegészítőt használsz otthoni edzéshez? Esetleg tervezed, hogy beruházol egy otthoni fitneszgépbe? 

A Tunturi Training App applikációban a legtöbb Tunturi fitneszgéphez és eszközhöz számos gyakorlatot találsz. Lépj be az applikációba és tekintsd meg a kompatibilis fitneszgépek és eszközök listáját.

Több, mint 5.000 gyakorlat és edzés videó támogatja a mindennapi edzésedet az applikációban, melyek folyamatosan bővülnek az új Tunturi termékek megjelenésével egyidőben.

WB60_1 kép_App.

Edzés videók széles választéka

A Tunturi Training applikációval hozzáférést kapsz több fajta edzéshez is: Jóga órák, Pilates, erőfejlesztő edzések, egyensúly fejlesztő edzések, meditáció. Vegyél részt kettlebell, fit box vagy akár szabadsúlyos edzéseken fitnesz instruktorok vezetésével  világ minden tájáról. 

Kövesd nyomon a fejlődésedet!

A személyes fejlődésddel egyre több motivációt fogsz érezni az edzések folytatásához és a célod eléréséhez. Ennek érdekében az applikáció naptár funkciójában lehetőséged van az eredményeidet és az edzéseidet követni. Használsz Apple Health vagy Google Fit funkciókat a telefonodon? A Tunturi Training App pár másodperc alatt összeszinkronizálható ezekkel a funkciókkal, így ha ezek használatához vagy hozzászokva, akkor egy Tunturi Training App edzés után azonnal láthatod az eredményeidet az Apple Health-ben vagy a Google Fit-ben is.

Nem mellesleg, az applikáció virtuális jutalmakkal ajándékoz meg egy-egy cél elérésekor.

TunturiTrainingApp-8

Tippek és tanácsok a Tunturi közösségben

Csatlakozz a Tunturi Training App közösségéhez, ahol a felhasználók tanácsokat, tippeket oszthatnak meg egymással az edzésekkel, táplálkozással, videókkal vagy edzéstervekkel kapcsolatban. Mindemellett gyakran olvashatsz új, oktató témájú bejegyzéseket is.

TunturiTrainingApp-9

Töltsd le az applikációt!