Több, mint 25 éve irányadó a fitneszben –  Látogasson el szaküzleteinkbe

OTTHONI FITNESZGÉP SZAKÜZLET
1085 BUDAPEST, JÓZSEF KÖRÚT 83.
TEL.: +36 1 267 4921, +36 1 318 7159

Kettler fitneszgép szaküzlet
1173 Budapest, Csomafalva utca 2. A/33-34. Tel.: +36 1 426 1126

PROFESSZIONÁLIS FITNESZGÉP BEMUTATÓTEREM
1173 BUDAPEST, PESTI ÚT 237. A/35.
TEL.: +36 1 426 1126

Tunturi Routes applikáció

tunturi routes applikáció

Tunturi otthoni fitneszgépek egyik legnépszerűbb tulajdonsága, hogy kerékpározhat akár Párizsban, túrázhat az Alpokban vagy evezhet a világ folyóin. Mindezt otthonról, a Tunturi Routes applikáció segítségével. Az applikációval felpezsdítheti kardió edzését, hiszen sokkal gyorsabban elrepül az idő, ha edzés közben izgalmas utakon barangol.

  • Ingyenesen letölthető applikáció
  • Az ingyenes verzióban 15 videó elérhető, amik negyed évente változnak
  • Edzés real-life videókkal
  • Versenyezzen barátival online
  • Strukturált edzések
  • Online videó oktatás

Töltse le a Tunturi Routes applikációt

Tunturi Routes videók

Eddzen a szabadban közvetlenül az otthonából

Válassza ki következő nyaralását akár szobakerékpározás közben, fussa le a maratont Párizsban, evezzen Velence csatornáin vagy síeljen az Alpokban. Ez mind lehetséges a Tunturi Routes applikációval. Fedezzen fel több, mint 400.000 km-t élő videókon keresztül, amiket a felhasználók rögzítettek és töltöttek fel a világ minden tájáról.

A valódi élmény érdekében edzés közben a fitneszgéped ellenállási szintje  automatikusan változni fog, amint a videóban megváltozik az emelkedő szintje. Ez a precíz szinkronizáció biztosítja a lehető legvalósághűbb szabadtéri edzést.
 
tunturi-routes-ellenallas

Kerékpározzon, evezzen, fusson vagy cross trainerezzen a saját tempójában!

Tunturi Routes a legtöbb Tunturi géppel kompatibilis, mely Bluetooth kapcsolattal rendelkezik. Nézzen szét az applikáció kompatibilis edzőgépek között és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Rajtavan a bakancslistáján a Alpe ‘D Huez hegység, de túl magasnak találja az edzettségi szintjéhez? Nem kell meghátrálnia! Könnyedén csökkentheti a videó nehézségi szintjét, aminek köszönhetően bármelyik hegyet megmászhatja a saját tempójában. Esetleg az Ön előtt álló út nem tartogat elegendő kihívást? Egyszerűen csak emelje meg az út nehézségi szintjét.

4.Run,_row,_ride_at_your_own_pace

Versenyezzen barátaival online a Tunturi Routes applikációban

Kedveli a kihívásokat? Csatlakozzon a Tunturi Routes közösséghez és versenyezzen barátaival ugyan azon a pályán. Tunturi Routes programban lehetősége van szervezett kihívásokban megmérettetni magát más felhasználókkal a világ bármely tájáról. Vagy akár saját versenyeket is szervezhet követői, barátai számára. Az applikáció egy szórakoztató program akár egyéni edzésről vagy versenyről van szó.

versenyezz-barataiddal-tunturi-routes

Kövesse nyomon teljesítményét és elemezze edzéseit

Tunturi Routes méri az összes hasznos teljesítmény adatot az edzés során – mint például gyorsaság, lépésszám, erő. Ha Ön használ pulzusmérőt, akkor az applikációban ezt is nyomon tudja követni. Kísérje figyelemmel teljesítményét, elemezze edzéseit és fejlődjön saját tempójában!

Hozza ki edzéseiből a maximumot online edző segítségével

Tudja, hogy hozhatja ki kardió edzéseiből a maximumot? Edzők a világ minden tájáról töltöttek fel tréner videókat a Tunturi Routes applikációba. Instrukcióikat követve dinamikusan tudja elérni kitűzött céljait legyen az fogyás, szálkásítás vagy akár  állóképesség javítás.

Edzős videók Tunturi Routes

Ingyenes vs. Prémium verzió

Tunturi Routes ingyenes vs prémium

Írjon nekünk

Előrendelés

A fitness-index.hu sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében.