LÁTOGASSON EL SZAKÜZLETEINKBE!

PROFESSZIONÁLIS FITNESZGÉP BEMUTATÓTEREM
1173 BUDAPEST, PESTI ÚT 237. A/35.
TEL.: +36 1 200 4451, +36 1 426 1126

LÁTOGASSON EL SZAKÜZLETEINKBE!

OTTHONI FITNESZGÉP SZAKÜZLET
1085 BUDAPEST, JÓZSEF KÖRÚT 83.
TEL.: +36 1 267 4921, +36 1 318 7159

Izomtömeg növelés

Az izomtömeg-növeléshez megfelelő étrend és edzés szükséges. Fontos, hogy edzéseink legyenek mindig intenzívek, minden gyakorlatot a teljes fáradtságig ismételjük, vagy akár azon túl. Koncentráljunk az éppen megdolgozandó izomcsoportra. Az izomtömeg növeléséhez elkerülhetetlen a helyes táplálkozás. Étrendünknek sok fehérjét, megfelelő mennyiségű szénhidrátot és minimális mennyiségű zsírt kell tartalmaznia. Az edzések alatt sorozatról-sorozatra próbáljuk meg növelni a használt súlyokat. Próbáljunk ki különböző edzési stratégiákat, és amelyiket a legkielégítőbbnek érezzük, ahhoz ragaszkodjunk. Fordítsunk figyelmet az elegendő pihenésre. Ha úgy érezzük, fáradtak vagyunk edzeni, akkor inkább tartsunk pihenőnapot.

Az izomtömeg növelésben a legnagyobb segítséget az erőgépek nyújthatják, de a kardió gépek közül a futópadok és az evezőpadok is hatékony eszközöknek tekinthetők az izom tömegének fejlesztése során.

Termékcsoport ajánlatunk:

Többfunkciós gép

Evezőpad

Súlyzók

A fitness-index.hu sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében.