...TÖBB MINT 25 ÉVE IRÁNYADÓ A FITNESZBEN

Kosár
Összehasonlítás
LÁTOGASSON EL
SZAKÜZLETEINKBE!

OTTHONI FITNESZGÉP SZAKÜZLET

1085 BUDAPEST, JÓZSEF KÖRÚT 83.
TEL: +36 1 267 4921, +36 1 318 7159

KETTLER FITNESZGÉP SZAKÜZLET

1173 BUDAPEST, CSOMAFALVA UTCA 2. A/33-34.
TEL: +36 1 426 1126

PROFESSZIONÁLIS FITNESZGÉP BEMUTATÓTEREM

1173 BUDAPEST, CSOMAFALVA UTCA 2. A/35.
TEL: +36 1 200 4451

Escape Fitness

Az Escape Fitness termékei azok számára készülnek, akik ki akarnak tűnni a tömegből. Ha Ön fitneszterem tulajdonos, személyi edző vagy egyszerűen csak szeret edzeni, nem szükséges kompromisszumot kötnie a minőség tekintetében. Az Escape Fitness végérvényesen megváltoztatja a funkcionális edzésről alkotott véleményét. Olyan eszközöket kínálnak, amelyek a kezdőktől a tapasztalt sportolókig mindenki számára nagyszerűek. Új, stílusos és szuper hatékony termékeket fejlesztettek ki, amelyek vonzzák a felhasználókat, akik fantasztikus eredményeket érhetnek el velük. Az Escape Fitness minőségi, változatos és kihívást jelentő funkcionális eszközeinek kínálata folyamatosan bővül. Használja ki hatékonyan a rendelkezésre álló területet és maximalizálja az árbevételét olyan eszközökkel, amelyek ösztönzik a felhasználókat és visszacsábítják őket újra. Fedezze fel az Escape Fitness termékeit és forradalmasítsa a létesítményét!

Az Escape Fitness Octagon funkcionális keretei lehetővé teszik a rendelkezésre álló terület hatékony kihasználását, és egyedülálló edzésélményt nyújtanak csoportos edzések, személyi edzős órák vagy egyéni célok megvalósítása esetén is. Az innovatív, funkcionális és izgalmas Escape Fitness Octagon család visszahozza az edzés szociális aspektusát, ami rengeteg fitnesz klubból eltűnt. Nem kétséges, hogy minden létesítmény számára tökéletes megoldást jelentenek. A megfelelő edzésprogram kialakításával egyidejűleg akár 18 felhasználó is dolgozhat az Octagon körül, véglegesen megváltoztatva a csoportos edzések módját a létesítményben. Tökéletes megoldást jelent a komoly súlyzós gyakorlatokhoz és a funkcionális edzés minden formájához. Az Escape Octagon funkcionális állvány kreatív edzéseket és a legújabb gyakorlatok implementálását is lehetővé teszi moduláris rendszerének köszönhetően. Olyan megoldásokat kínál, amelyek a fitneszterem tagjai számára valóban egyedi szolgáltatások biztosítást teszi lehetővé függetlenül attól, hogy kezdő vagy professzionális sportolókról van szó. Természetesen a különböző vázszerkezetek és csatolmányok tetszés szerint választhatók.

Hozza létre a tökéletes megoldást az interaktív csoportos edzésekhez és személyi edzős órákhoz a HTS funkcionális edzőrendszer segítségével! Végezzen fitnesz hevederes, illetve saját testsúlyos edzéseket ezzel a sokoldalú kerettel és tárolja hatékonyan a változatos funkcionális edzéshez szükséges kiegészítőket. A fitnesztermekben elpazarolt területeket a vendégek és az edzők számára egyaránt izgalmas, vonzó és hatékony szekciókká varázsolja a HTS.

Írjon nekünk

Előrendelés

A fitness-index.hu sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében.