Tunturi

Innováció, minőség és formatervezés Skandináviából. Minőségi edzés az otthonában. Eddzen, amikor csak akar - az otthonában, bármikor és bármilyen időjárásban. Természetesen Tunturival. Ha Tunturi terméket vásárol, akkor tudja, hogy minőségbe fektet. A Tunturi vállalat több, mint 90 éves múltra tekint vissza, illetve bő 40 éve úttörők az otthoni fitnesz-és sporteszközök fejlesztésében. Az új Tunturi formatervezésnek köszönhetően a Tunturi gépe otthona díszévé válhat, melyet lenyűgöző megjelenése miatt büszkén kitehet akár a legmodernebb televízió vagy laptop mellé is. 

Tunturi GO termékcsalád

Az igazi otthoni fitnesz Tunturi GO gépekkel kezdődik. Könnyű és egyszerű használhatóság, kényelmesség és vidám megjelenés a főbb ismérvei a márkához tartozó gépeknek. A Tunturi azzal az elhatározással alkotta meg a GO sorozatot, hogy az otthoni fitneszt a mindennapjaink részévé tegye anélkül, hogy lakásunk jelentős részét elfoglalná, uralná a kiválasztott termék. A kompakt, kis helyigényű gépek a napi edzés mellett akár a lakás dekorációs elemeivé is válhatnak. Ezek a „fitnesz bútorok” fenntartják a kellő motivációt és mindennapos edzésre inspirálnak. A Tunturi GO jelmondata „It’s easy to feel good”, azaz érezzük jól magunkat könnyedén, teljesen helytálló, hiszen ezeknek a gépeknek a használata fitté, motiválttá, kellemes közérzetűvé tesznek minden felhasználót.

Szerencsére napról-napra egyre több és több ember érzi úgy, hogy a mozgás az egyik legfontosabb eleme egészségünk megőrzésének, így még többen vágnak bele akár az otthoni fitneszbe, akár fitneszterem rendszeres látogatásába. Az otthoni fitnesz hatalmas előnye, hogy bármikor, bármilyen időjárási körülmények között kényelmesen végezhető a saját otthonunkban. A Tunturinál tudják, hogy mire van szüksége egy mozogni vágyó embernek és a GO sorozattal ezt meg is valósították. Könnyű kezelhetőség, szemnek kellemes formák és színek, valamint kis helyigény, ugyanakkor strapabíró vázszerkezet, magas kopásállóságú anyagok jellemzik a Tunturi GO gépeit, így legyen a célunk akár a rendszeres, de könnyed edzés, az egészségünk hosszú távú megőrzése érdekében, vagy akár egy maratoni táv teljesítése, a Tunturi GO ideális segítség lesz mindenben.

Számtalan innováció, egyedi formaterv és koncepció valósult meg a Tunturi GO modellekben, így legyen szó szobakerékpárról, futópadról, vagy elliptikus gépről, mindenki könnyedén megtalálhatja a számára ideális otthoni fitnesz eszközt.

Tunturi Pure termékcsalád

Az új „boomerang design” elnevezésű formatervezésnek köszönhetően a Tunturi Pure gépek otthona díszévé válhatnak, melyeket hipermodern megjelenésük miatt bátran elhelyezhet akár a legújabb típusú televízió, számítógép vagy bútor mellé is. Az új Tunturi Pure termékcsalád már első pillantásra is korszerű, gondosan megformált, valamint csúcskategóriájú minőséget sugároz. Minden részletét a felhasználó kényelméért tervezték – a természetes edzés élménye, az ergonómia, a tartós vázszerkezet és az egyedi jellemzőkkel rendelkező komputer, hogy csak néhány példát említsünk. A Tunturi Pure sorozat gépei gyors, egyszerű és biztonságos és legfőképp hatékony segítséget nyújtanak az otthoni edzéshez. A Tunturi már nagyon hosszú idő óta abszolút élen jár a nemzetközi fitnesz iparban, így több évtizedes iparági tapasztalattal olyan átfogó tudásra tettek szert, melyet felhasználhatnak az új megoldások folyamatos kutatásának és fejlesztésének területén.

Bármelyik gépre is essen a választása a Tunturi Pure kínálatából, biztos lehet benne, hogy hosszú távon tökéletes partnerhez jutott az otthoni edzés elvégzéséhez.

Tunturi
Futópad

Tunturi
Elliptikus gép

Tunturi
Szobakerékpár

Tunturi
Lépcsőző

Tunturi
Evezőpad

Tunturi
Egyfunkciós gép

Tunturi
Többfunkciós gép

Tunturi
Súlyzó súlytárcsa rúd

Tunturi
Súlytartó, rúdtartó állvány

Tunturi
Fitnesz kiegészítők